Ambulante begeleiding van Siloah in een nieuw jasje: Siloah Thuis!

Er zijn mooie ontwikkelingen binnen de ambulante begeleiding van Siloah. Siloah streeft naar extramurale groei en wil de ambulante begeleiding dan ook uitbreiden. We bieden ambulante begeleiding aan jeugdigen, gezinnen en volwassenen. Voorheen waren dit de producten Praktisch Pedagogische Gezinsbegeleiding (PPG), Begeleid Zelfstandig Wonen (BZW) en begeleiding thuis. Dit is nu dit gebundeld onder de naam Siloah Thuis.

Waar moet je aan denken bij ambulante begeleiding van Siloah?
Jeugd: deze begeleidingsvorm richt zich primair op het kind met een ontwikkelingsachterstand of een beperking en is bedoeld om de zorgtaken van de ouders thuis tijdelijk over te nemen.
Gezin: Siloah biedt ambulante begeleiding aan gezinnen door middel van concrete en tijdelijke hulp bij de opvoeding. Samen met de gezinsbegeleider gaan ouders aan de slag met opvoedvragen over hun kind(eren) met een beperking of ontwikkelingsachterstand.
Volwassenen: Siloah biedt praktijkgerichte ondersteuning en begeleiding aan (zelfstandig wonende) volwassenen/ouders met een licht verstandelijke beperking bij hulpvragen zoals bijvoorbeeld financiën, planning of kinderwens.

Ben of ken je iemand die ambulante begeleiding nodig heeft? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Kijk voor meer informatie op de website www.siloah.nl/zorgaanbod of neem contact op met het Cliëntservicebureau via clientservicebureau@siloah.nl of 088-2754500.